Zlati medo

HARIBO številka 1 na sladki polici! Generacije jih imajo radi in so odraščali z njimi. V letu 2007 so Haribo zlatih medvedov doživeli sadno in okusno rast. Poleg jagode, limone, maline, pomaranče in ananas je bil dodan okus jabolko. Haribo ZLATI MEDVEDI – sinonim za sadni gumjasti bonboni.

Happy cola

Haribo klasika med Cola izdelkov  ki je zelo priljubljen med starim in mladim! Haribo HAPPY COLA z originalnim kola okusom!

 

Pakiranje 100g in 200g

Črvi

Slastni barviti HARIBO Črvi s sadnimi okusi za male HARIBO oboževalce.

 

Pakiranje 100g in 200g

Češnja

Češnje skozi vse letne čase! Prava izbira za male in velike ljubitelje češnj, tudi če je sezona priljubljenega sadja že konec. VESELE ČEŠNJE – okusni sadni gumjevi bonboni z osvežujočem okusu češnje.

Mehki medo

Priljubljeni mehki medvedki iz slastne sladke pene. So posebej priljubljeni pri majhnih in velikih HARIBO oboževalcev  zaradi presenetljivo  mehke konsistence.

Robide

HARIBO robide je žele izdelek, ki je žele jedro zajeto in spretno zavito z pisanimi sladkornimi kroglicami. Priljubljeni okusi maline in robide zagotavljajo aromatično svežino.

Tropifrutti

… naredi življenje enostavno tropsko! Kot Tukan, Palme, Marakuja, Banana, Mango, Mandarina, Črni ribez ali Ananas . HARIBO TROPIFRUTTI je unikatno svežo sladko veselje!

Žabe

Večletna klasika v HARIBO ponudbi! Okusne, male, zelene žabice. Čudoviti bonboni dvoživke sestavljeni  iz sladek, breskov (gumjast) del in marakujev (penast) del. So zelo skočne.

Torej, hitro izginejo iz vrečke!

Breskev

HARIBO breskve so okusni kandirani sadni gumjasti kosi zelo mehke konsistence.

Zarad njegov osvežilni okus breskev, ta izdelek uživa več let  veliko popularnost.

Jagode

Sadno, mehko, zelo dobro!

Z mehko sladkorno peno in sadnim slastnim jagodnim  služijo, ta izdelek je kot nalašč za vse male in velike oboževalce jagod. Klasika v HARIBO penasti ponudbi!

Zagotovljena sadno aromatična sladka nagrada!

Kisli pomfri

Povpraševanje po kislih izdelkov je še vedno veliko.

Kislo kandirani izdelki so že več let, med klasiko v ponudbi HARIBO. Kisli pomfri z sadnimi okusi limone, breskev, ananas, pomaranče in grenivke uživa naraščujočo priljubljenost.

Contact us

Be a part of our distribution network!

Contact us