HARIBO Sadne Rolice

HARIBO Sadne Rolice

Sadne Mini Rolice… ko za mini ceno dobite velik užitek

Chamallows Fruity

Chamallows Fruity

Chamallows Fruity so cilindrične vanilijeve penice z malininim polnilom.
Na voljo v pakiranjih po 150 g.

Tropifrutti

… naredi življenje enostavno tropsko! Kot Tukan, Palme, Marakuja, Banana, Mango, Mandarina, Črni ribez ali Ananas . HARIBO TROPIFRUTTI je unikatno svežo sladko veselje!

Žabe

Večletna klasika v HARIBO ponudbi! Okusne, male, zelene žabice. Čudoviti bonboni dvoživke sestavljeni  iz sladek, breskov (gumjast) del in marakujev (penast) del. So zelo skočne.

Torej, hitro izginejo iz vrečke!

Mehki medo

Priljubljeni mehki medvedki iz slastne sladke pene. So posebej priljubljeni pri majhnih in velikih HARIBO oboževalcev  zaradi presenetljivo  mehke konsistence.

Breskev

HARIBO breskve so okusni kandirani sadni gumjasti kosi zelo mehke konsistence.

Zarad njegov osvežilni okus breskev, ta izdelek uživa več let  veliko popularnost.

Jagode

Sadno, mehko, zelo dobro!

Z mehko sladkorno peno in sadnim slastnim jagodnim  služijo, ta izdelek je kot nalašč za vse male in velike oboževalce jagod. Klasika v HARIBO penasti ponudbi!

Zagotovljena sadno aromatična sladka nagrada!

Kisli pomfri

Povpraševanje po kislih izdelkov je še vedno veliko.

Kislo kandirani izdelki so že več let, med klasiko v ponudbi HARIBO. Kisli pomfri z sadnimi okusi limone, breskev, ananas, pomaranče in grenivke uživa naraščujočo priljubljenost.

Robide

HARIBO robide je žele izdelek, ki je žele jedro zajeto in spretno zavito z pisanimi sladkornimi kroglicami. Priljubljeni okusi maline in robide zagotavljajo aromatično svežino.

Češnja

Češnje skozi vse letne čase! Prava izbira za male in velike ljubitelje češnj, tudi če je sezona priljubljenega sadja že konec. VESELE ČEŠNJE – okusni sadni gumjevi bonboni z osvežujočem okusu češnje.

Happy cola limona

Happy cola limona

Kislo je trendi!

HARIBO kola okus z svežo limono – Kislo posladkani, bonboni se topijo na jeziku z okusu kole. Idealno dopolnilo za vse oboževalce kole.

Žele

Mehki žele bonbon z okusom sadja.

Pico Balla

Sadna in okusna oblika iz Španije!

PICO-BALLA so dvobarvni, s sadjem napolnjeni gumjasti slastni koščki, za katere si vedno želite ponovno polno pest dobrot!

Zobje

Okusni sadni žele s sladko peno v obliki kot grozljive zobje – idealno: Haribo zobje za noč čarovnic ali pa kot hec za celo leto.

Dinos

V barvite HARIBO dinozavre s sadnimi okusi uživajo veliki in majhni ljubitelji sadnih gumjastih bonbonov.

Črvi

Slastni barviti HARIBO Črvi s sadnimi okusi za male HARIBO oboževalce.

Happy cola

Haribo klasika med Cola izdelkov  ki je zelo priljubljen med starim in mladim! Haribo HAPPY COLA z originalnim kola okusom!

Zlati medo

HARIBO številka 1 na sladki polici! Generacije jih imajo radi in so odraščali z njimi. V letu 2007 so Haribo zlatih medvedov doživeli sadno in okusno rast. Poleg jagode, limone, maline, pomaranče in ananas je bil dodan okus jabolko. Haribo ZLATI MEDVEDI – sinonim za sadni gumjasti bonboni.

Kontaktirajte nas

Si želite svoje izdelke vključiti v našo prodajno mrežo?

Kontaktirajte nas